Понад три тисячі дітей відвідали виставу «Львівський цирк – країна щастя» (фото)

Грандіозне шоу юних талантів відбулося 1 червня у Львівському державному цирку. Малеча з різних областей України та з Угорщини продемонстрували своїм одноліткам – дітям учасників АТО з Львівщини циркове мистецтво. Саме так яскраво та гучно в області стартував ІІ етап соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОР

Під куполом Львівського державного цирку на двох гала-виставах «Львівський цирк – країна щастя» зібралися понад три тисячі дітей, батьки яких захищають Україну від ворога на її східному кордоні.

На обох гала-виставах побував голова Львівської обласної ради Петро Колодій, який ініціював проведення на Львівщині соціального проекту «Мій тато захищає Україну!», а також – голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який підтримав реалізацію проекту.

На манеж зі своїми чудовими номерами вийшли дітки з Харківщини, Дніпропетровщини, Херсонщини, Одещини, Волині, Львівщини та низки інших населених пунктів України. Також свою вправність показали маленьким глядачам учасники циркового мистецтва з Угорщини.

На завершення гала-вистави «Львівський цирк – країна щастя» до діточок звернувся голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Він, зокрема, побажав діткам щастя, здоров’я, мирного неба та повернення додому живими і здоровими їхніх батьків.

Також очільник обласної ради вручив відзнаки представникам творчих колективів, які веселили діточок учасників АТО та їхніх близьких, які разом з ними приїхали на ці дві гала-вистави.

Не обійшовся цей захід і без сюрпризів для керівників області. Так, організатор гала-вистави «Львівський цирк – країна щастя» – директор громадської організації «Яскрава країна» Ольга Обласова та директор Львівського державного цирку Роман Пришляк вручили голові Львівської обласної ради Петрові Колодію та голові Львівської обласної державної адміністрації Олегові Синютці подяки за допомогу в реалізацію цього заходу та реалізацію надважливого соціального проекту «Мій тато захищає Україну!».

Принагідно хочемо висловити подяку всім, хто долучився до організації та реалізації цього масштабного заходу, який відбувся 1 червня у Львівському державному цирку. Зокрема, скеровуємо ці слова вдячності директорові та заступникові директора телекомпанії «Львів-ТБ» Ярославові Антонійчуку та Жанні Лобуцькій, директорові 58-го будинку офіцерів (м. Львів) Віталію Провозіну, волонтерам соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» Наталії Єфіменко та Галині Трач, керівникові прес-служби – прес-секретареві Львівського прикордонного загону Ярославі Мельник, співробітникові управління кадрового забезпечення Головного управління МВС України у Львівській області Степанові Лигору, керівництву департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації, департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації та Служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації.

Окрема подяка – на адресу голів сільських та селищних рад, керівництва районних рад та районних державних адміністрацій, а також громадським організаціям «Допомога учасникам АТО та їх сім’ям» (м. Дрогобич) та «Львівська обласна спілка соціального захисту учасників АТО та сімей загиблих», які забезпечили перевезення дітей учасників АТО та їхню участь у гала-виставі «Львівський цирк – країна щастя», з якої стартував на Львівщині ІІ етап соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!».

Цирк - 2 Цирк-1 Цирк-3 Цирк-4 Цирк-5 Цирк-6

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: