Тендер на реконструкцію пологового будинку на Батальній оголосять наприкінці червня

Львівська обласна державна адміністрація докладе максимум зусиль для того, щоб у найкоротші терміни відновити роботи з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру на вулиці Дж. Вашингтона, 6 у Львові.

На цьому наголосила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак під час зустрічі з представниками ГО "Відродження Львівського перинатального центру", які у вівторок, 2 червня, організували мітинг на вулиці Винниченка, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Ситуація дійсно непроста, - пояснила Ірина Гримак. - Річ у тім, що за підрахунками проектантантів, вартість робіт  з реконструкції перинатального центру становить 171 мільйон гривень. Відповідно, без погодженої Кабміном проектно-кошторисної документації, ми не можемо оголосити тендер на виконання робіт. На даний час експертний звіт щодо розгляду проектної документації проекту "Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру" скеровано на розгляд у три міністерства: економіки, фінансів та Мінрегіонбуду. Наприкінці червня ми отримаємо усі погодження й одразу оголосимо новий тендер на виконання робіт з реконструкції".

Окрім того, Ірина Гримак повідомила присутніх про те, що наступного тижня заплановано провести зустріч з представниками генпідрядника ПрАТ "Аеробуд", який досі займався реконструкцією пологового будинку. Також заступник голови ЛОДА запросила на цю зустріч ініціативну групу ГО  "Відродження Львівського перинатального центру".

 

"Ми повинні працювати разом і допомагати один одному, - додала заступник голови ЛОДА. - На цій же зустрічі ви матимете змогу усі ваші наболілі питання підряднику та повністю з'ясувати для себе ситуацію". Представники ГО "Відродження Львівського перинатального центру" підтримали цю пропозицію і запевнили, що надалі співпрацюватимуть із Львівською ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: