Богомолець презентувала програму «Люди допомагають людям»

Нещодавно відбувся візит народного депутата, радника Президента України,   голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я Ольги Богомолець до Львова, під час якого вона зустрілася з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою, директором Департаменту охорони здоров’я Богданом Чечоткою та бізнес-активами Львівщини, де детально розповіла про інтернет-платформу «Люди допомагають людям», за допомогою якої кожен охочий може допомогти сім’ям загиблих. Партнером платформи є Райффайзен банк Аваль, який безпосередньо перераховує кошти сім’ям загиблих. Ольга Вадимівна зазначила, що потрібно проводити реабілітацію не тільки бійців, але і їх родин, повідомила Дивись Інфо прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

Метою проекту є надання адресної фінансової, соціальної, гуманітарної, психологічної та іншої допомоги сім’ям, які втратили годувальника в результаті подій під час Революції Гідності або військового конфлікту на Сході України.

Зустріч Ольги Богомолець з родинами загиблих розпочалася хвилиною мовчання. Обговорювалися питання здійснення виплат, отримання посвідчень сім’ям загиблих.

«Я люблю Львівщину, але сьогодні, нажаль, я тут з сумною місією,  маю зустріч з сім’ями загиблих на Майдані, героїв Небесної сотні та з родинами бійців АТО. Сьогодні я презентую платформу «Люди допомагають людям», платформу прямої адресної допомоги без посередників, без фондів», - зазначила Ольга Богомолець.

«Ми передали громадськості, бізнес-колам, облдержадміністрації для подальшої роботи «Програму Самоуправління для військового». Декілька сотень екземплярів будуть роздані у військових госпіталях. Ця книжечка-зошит має бути в кожного демобілізованого, оскільки хлопці повертаються з іншою системою цінностей, з іншою системою реагування, з складнощами до адаптації в мирному житті. Також передали макети чотирьох книжок, всі книжки різні, це унікальні збірки з листами українських жінок, дівчат солдатам на передову», - додала радник Президента України.

Пізніше відбулась зустріч Ольги Богомолець з депутатами Львівської обласної ради, на якій піднімалися питання механізму закупівлі медикаментів та пошуку ресурсів фінансування медичних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: