Панін: Мрію про Львів у вогні (відео)

Російський актор Олексій Панін в інтерв'ю "Комсомольській правді" назвав українців дуже доброю нацією, яка, "на жаль, дурна", а також заявив про те, що мріє особисто вбити президента України Петра Порошенка і хоче "побачити Львів у вогні".

Він також розповів, що кримчани завжди мріяли жити в Росії, а одесити ніколи "не вважали себе українцями". При цьому актор заявив, що у нього багато друзів-українців, наприклад Ірина Білик, "але це нормальні українці, це не українці з плавленим сирком замість мозку", – заявив він.

Панін додав, що "дурним українцям" запудрили мізки "американці,  і Порошенка".

Вбити українського президента актор захотів після перегляду сюжету на російському ТБ, в якому мирні жителі постраждали від обстрілів ВСУ. При цьому Панін не пам'ятав, де точно це сталося.

Раніше російський актор Олексій Панін, повернувшись до Москви, назвав фашистами тих, хто "полонив" його в одеському ресторані. За словами Паніна, молоді люди 19-20 років завзято фотографувалися з ним, хоча приїхали його вбивати.

Нагадаємо, в Одесі активісти місцевого євромайдан зустріли Паніна і змусили його вибачитися на камеру, а потім передали СБУ.

Пізніше Панін прилетів до Москви і дав інтерв'ю, в якому повідомив, що вибачався "через страх".

До цього Панін виступав на підтримку анексії Криму, передрікав захоплення Одеси російськими військами.

Корупція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: