У Львові наглядають за правомірністю функціонування відкритих літніх майданчиків

КП «Адміністративно-технічне управління» стежить, аби відкриті літні майданчики функціонували у Львові виключно на законних підставах. Зокрема, встановлювалися згідно із затвердженим паспортом та відповідали погодженому у цьому паспорті проекту, а також мали договір оренди конструктивних елементів благоустрою. Крім того, літні майданчики мають мати належний зовнішній вигляд, повинні бути чисто прибраними та оснащеними урнами для сміття, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Однак, не всі підприємці дотримуються правових норм у своїй діяльності. Працівник сектору нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» виявив встановлення відкритих літніх майданчиків без належних дозвільних документів на вул. Курбаса та ініціював сьогодні, 4 червня, проведення спільного обстеження з представником Галицької районної адміністрації.

Після здійснення цієї перевірки із оформленням акту обстеження, порушникам будуть скеровані вимоги здійснити добровільний демонтаж самовільно встановлених ВЛМ. У разі невиконання цих вимог, будуть оформлені протоколи про адмінправопорушення, які скеровуватимуться на розгляд адмінкомісій при районних адміністраціях. Паралельно Галицька районна адміністрація може подавати документи до суду, аби вирішити питання у судовому порядку. За рішенням суду, примусовий демонтаж незаконно встановлених літніх майданчиків здійснюватиметься районною адміністрацією.

«Протягом квітня-травня 2015 року ми виявили 88 самовільно встановлених відкритих літніх майданчиків. Усі порушники отримали вимоги демонтувати самовільно встановлені ВЛМ. Підприємці, які не виконали вимог та не усунули порушення, притягнені до адмінвідповідальності. В результаті, нами оформлено 29 адмінпротоколів, які скеровані на розгляд адмінкомісій за місцем проживання порушника», - розповідає начальник сектору нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» Марина Кустова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: