У Винниках на Львівщині посадовець взяв хабар за сприяння у підприємницькій діяльності

2 травня активісти ГФ «Рабів до раю не пускають» завітали до мера міста Винник Уварова Сергія та зареєстрували звернення в канцелярії для отримання відповіді про незаконні дії заступника міського голови Шевчука Юрія Петровича. Справа в тому, що  засобах масової інформації оприлюднено кілька відео про нього ( відео-докази) ,  згідно з  якими імовірно його дії підпадають під статтю 364 ККУ (  зловживання службовим становищем)  і 368 (вимагання хабаря), повідомляє прес-центр ГФ "Рабів до раю не пускають"

На адресу люстаційної прийманні, яка працює  за сприяння фонду розвитку демократії США неодноразово надходили звернення про незаконні дії Юрія Шевчука. Як коментує керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський, немає розуміння чи є якісь реагування на  ці дії  зі сторони районної прокуратури,  сторони міліції. Не зрозуміло й  те, чи  буде відсторонено Юрія Шевчука  від  посади,  чи заведене проти нього кримінальне провадження, та  чи буде наполягати мерія на звільненні з посади цієї особи.

Як зауважив координатор винниківського філіалу «Рабів до Раю не пускають» Ігор Шепа, є  кричущим той факт, що це відео фіксація вже досить довго  «гуляє» в інтернеті , а  досі не видно ніякої реакції ні зі сторони мерії, ні прокуратури. Дивно й те, що ніхто не піднімає жодного шуму, в тому числі  й активісти.

Мер Винник активістів з ГФ «Рабів до раю не пускають» запевнив, що до цієї п’ятниці ( 05. 06. 2015) буде проведена нарада, за участю комісії та  представників депутатського корпусу, де й буде вирішений подальший хід цього питання.

Детальніше читайте тут

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: