Громадській раді запропонували брати участь у щотижневих нарадах з обговорення актуальних питань (відео)

У четвер, 4 червня, в сесійній залі Львівської обласної ради  відбулось розширене засідання колегії Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Участь у засіданні взяли голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова обласної ради Петро Колодій і керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час свого виступу Олег Синютка наголосив на важливості взаємодії не тільки з Громадською радою, а й з іншими громадськими об’єднаннями, які не увійшли до складу ради.

"Громадська рада повинна сформувати навколо себе експертне середовище, від якого в облдержадміністрації завжди чекатимуть аргументованих і фахових порад та пропозицій щодо реалізації державної політики", - додав керівник області.

Також під час засідання обговорили засади співпраці облдержадміністрації з профільними комісіями Громадської ради. На виконання доручення голови облдержадміністрації в кожному структурному підрозділі визначено відповідальну особу за взаємодію з Громадською радою, яка  сприятиме діяльності профільних комісій, залучатиме їх до обговорень та нарад, які проводить підрозділ та надаватиме всі матеріали, які потребують громадського обговорення у визначений законом час.

Окрім того, на зустрічі йшлося про взаємодію райдержадміністрацій із громадськістю, проведення реформи міліції, ремонт автошляхів області, проблеми інфраструктури, культури та освіти.

На завершення Олег Синютка наголосив на важливості участі представників інститутів громадянського суспільства у роботі облдержадміністрації та запропонував керівництву Громадської ради брати участь у щотижневих нарадах з обговорення актуальних питань області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: