Новим міністром курортів Криму став екс-чиновник Львівської ОДА

Новим міністром курортів і туризму Криму став колишній віце-мер Євпаторії Сергій Стрельбицький. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні Держради республіки.

За відставку колишнього міністра Олени Юрченко та призначення Стрельбицького проголосували 64 з 65 депутатів. При цьому, сама Юрченко сьогодні на своїй сторінці в соцмережі підтвердила, що написала заяву про звільнення за власним бажанням. Нагадаємо, раніше вона спростовувала цю інформацію.

«Щоб перемогти в головному, іноді доводиться поступитися малим. Заяву написано. Честь і совість збережені. Вдячна всім, хто був, є і залишається поруч. До побачення», - заявила Юрченко.

Сергій Стрельбицький довгий час обіймав різні керівні посади в Євпаторії. До жовтня 2013 року був віце-мером міста, а після – переведено у Львівську ОДА, де очолив департамент міжнародного співробітництва та туризму. Як він сам зізнався в одному з інтерв'ю кримських ЗМІ, на роботу його запросила адміністрація Януковича. У Львові він повинен був займатися підготовкою до президентських виборів. Досвід роботи в даній сфері у Стрельбицького вже був – він очолював Євпаторійську осередок «Партії регіонів» і забезпечив перемогу на парламентських виборах 2012 року місцевого кандидата від ПР Олега Парасківа.

Після Майдану Стрельбицький повернувся в Крим, де зайняв посаду радника глави республіки Сергія Аксьонова з питань курортів та туризму.

20 вересня 2013 заступник Євпаторійського міського голови Сергій Стрельбицький написав заяву про звільнення за власним бажанням. Він очолив департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської обласної державної адміністрації. Замість нього посаду віце-мера Євпаторії зайняв Валерій Батюк.

newsmir.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: