Колодій привітав випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Сьогодні, 6 червня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в урочистостях з нагоди випуску фахівців Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. На урочистих заходах також побували перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький, ректор університету Михайло Козяр, заступник Генерального консула Республіки Польщі у Львові Лонгіна Путка, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОР.

Вітаючи присутніх, Петро Колодій зазначив, що славний Львівський університет пожежної безпеки випускає ще одне покоління своїх фахівців, людей, які обрали справою цілого життя – порятунок людських доль від руйнівної сили стихії. «Далеко не кожен наважиться ступити на шлях, пов’язаний із щоденним ризиком, двобоєм із смертельно небезпечною стихією – вогнем», – зауважив очільник обласної ради.

Водночас, звертаючись до випускників навчального закладу, голова обласної ради зазначив: «Вам випала чудова можливість навчатись в такому висококваліфікованому виші, переймати навики у професіоналів-викладачів, взяти те найкраще і найцінніше, на чому розвивалася пожежна охорона, яка є вагомою складовою сучасної оперативно-рятувальної служби, заряджатись від них духом патріотизму і любові до Української держави та її громадян. Впевнений, що Ви будете гідними продовжувачами справи своїх наставників, підтримуватимете найкращі традиції пожежної охорони, що даруватиме людям спокій та впевненість у завтрашньому дні».

Довідка.

6 червня дипломи бакалавра та спеціаліста Львівського державного університету безпеки життєдіяльності отримали 444 юнаків та дівчат. З них 164 осіб, які навчались за державним замовленням, отримали звання лейтенанта та направлені для проходження служби у територіальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Решта молодих людей продовжать навчання здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра та спеціаліста. Загалом у 2015 році Університет здійснив випуск близько понад 800 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: