У Львові розпочалася молодіжна конференція «Молодь руйнує стереотипи» (фото)

5 червня 2015 року в приміщенні Львівської обласної ради розпочала роботу конференція "Молодь руйнує стереотипи" за участю представників Львівської, Донецької та Луганської областей, повідомив Дивись Інфо Андрій Ковальський, управління молоді та спорту ЛОДА.

Конференцію урочисто відкрив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який подякував усім учасникам за їхню ініціативу та закликав до активності у процесах зміни країни. "У перервах між роботою секцій конференції бажаю вам відчути колорит Львова та зруйнувати стереотипи про відмінність заходу та сходу України і при поверненні до себе на малу батьківщину донести інформацію про єдність країни до своїх друзів, близьких та знайомих", - наголосив Олег Синютка.

В роботі конференції взяли також участь голови облдержадміністрації Юрій Підлісний, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода; заступник директора департаменту культури, національностей та релігій Мирослава Туркало

Начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Ковальський окреслив основні етапи роботи конференції, пообіцяв участь цікавих модераторів та експертів, які допоможуть розвіяти багато міфів ще радянського періоду та підготувати підсумкові документи.

У межах конференції молодь ознайомиться з основними проблемами та досягненнями у галузі молодіжної політики, культури. Окрім цього, матиме можливість обговорити проблемні питання у групах і сформувати бачення щодо способів їх вирішення.

Основна мета конференції полягає у мотивуванні молоді до активної громадянської та життєвої позиції, незалежно від обставин та усталених шаблонів поведінки, які панують у суспільстві.

Учасники заходу - це активні молоді люди, які прагнуть отримати належні знання, налагодити контакти з однодумцями й у подальшому спрямувати свою енергію та ентузіазм на реалізацію суспільно корисних ініціатив.

Організаторами конференції виступили управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівська обласна організація Спілки Української Молоді в Україні. Партнери заходу – Український католицький університет та ресурсний центр "ГУРТ".

1 2 3 4 6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: