Сільські ради на Миколаївщині не хочуть об’єднуватись із Новим Роздолом

8 червня в Миколаївській райдержадміністрації відбулася чергова нарада щодо реформи місцевого самоврядування за участі експерта Офісу реформ у Львівській області Андріана Фітьо, голови райдержадміністрації Ярослава Папуги, голови районної ради Ольги Жили, членів районної комісії з питань реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади у Миколаївському районі, а також посадових осіб та представників депутатського корпусу  сел.Роздолу  та сільських рад  Держова, Крупська, Березини, Київця, Пісочної, Розвадова.

Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

Голова райдержадміністрації Ярослав Папуга проінформував про звернення  Новороздільської  міської ради до громад сіл Берездівців, Станківців, Горішнього, Держова, Київця, Стільська, Крупська, Березини та смт.Роздолу  щодо об’єднання їх з  територіальною громадою м.Н.Роздолу.

Керуючий справами виконкому Новороздільської  міської ради Анатолій Мельников розповів про наявну  інфраструктуру  м.Нового Роздолу та перспективи новоствореної економічно спроможної територіальної громади.

Виступили сільські голови запрошених громад та представники громадськості. Жодна із сільських громад не виявила бажання об’єднатися з Н.Роздолом з метою створення об’єднаної економічно проможної територіальної громади.

Узагальнені матеріали наради будуть передані в Офіс реформ у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: