У Львові патріотичне свято об’єднало дорослих і дітей (фото)

У неділю, 7 червня, львів`яни мали змогу весело та корисно провести час на святі «Я і Україна». Дійство відбулось на території школи №92 по вул. Шевченка, 390. Організаторами виступили «Громадський рух «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» та «Народна Самооборона» Львівщини.

Сотні дітей та дорослих розважали аніматори та виступи дитячих колективів. Також відвідувачі мали змогу брати участь в козацьких іграх та цікавих конкурсах.

Організатор свята координатор «Громадського руху «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» Михайло Дідух розповідає, що свято мало патріотичний характер. Зокрема, діти національними кольорами, за допомогою відбитків рук, розфарбовували карту України.

«Згодом, цю мапу та інші дитячі малюнки передадуть у зону АТО», – додає активіст «Громадського руху «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» Михайло Дідух.

Такі подарунки, за словами голови депутатської групи «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» у Львівській міській раді Валерія Веремчука на почесному місці у військових – біля серця, або біля автомата.

Активістам Громадського руху «НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ» та волонтерам вдалось зібрали 3 тисячі євро на автомобіль «Пежо», який уже 17 червня разом з дитячими малюнками передадуть у зону АТО. Варто зазначити, що свято відвідав один із захисників України, Андрій Гогендорф, який незабаром їде у зону бойових дій, уже на новому Пежо, щоб далі гідно виконування свої обов’язки.

_MG_0490 _MG_0586 _MG_0598 _MG_0740 _MG_0791

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: