Волонтери Новояворівська передали військовим відремонтований БТР

Громада міста Новояворівськ, що на Яворівщині, власними силами відремонтувала бронетранспортер. БТР-70 понад півроку тому був підбитий під час військових дій в зоні АТО. Два місяці тому за ремонт техніки взялись активісти партії «УДАР».

«Наші майстри-добровольці перебрали два мотори в цьому БТРі, відремонтували коробку передач, повністю поміняли всі патрубки, електропроводку, гідравліку. Машина серйозно постраждала в ході бойових дій, тому її ремонт забрав багато часу і ресурсів», - повідомив ініціатор ремонту, активіст УДАРу Сергій Ушарук, передає прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Збирали кошти на ремонт військової машини усією громадою. Долучились до збору коштів і школярі Новояворівська та довколишніх сіл. Вихованці навчальних закладів збирали макулатуру для того, щоб купити необхідні для машини деталі.

«Особливо велику подяку від імені усіх волонтерів, які займались ремонтом БТРа хочу висловити дітям нашого міста та навколишніх сіл. Суму, яку вони зібрали з вилученої макулатури, разом з коштами, які пожертвували меценати було цілком достатньо, щоб відремонтувати цю машину», - відзначив Сергій Ушарук.

Перше випробовування після капітального ремонту БРТ пройшов дорогою до Яворівського полігону. На полігоні після тест-драйву стан БТРа оцінили військові, залишившись задоволеними побаченим.

Уже за кілька днів цей БТР задіюватимуть у тренуваннях на полігоні. Згодом військова машина повернеться в зону АТО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: