40% абонентів "Київстар" скористались 3G у перший день запуску

Про це сьогодні 9 червня під час прес-конференції з нагоди комерційного запуску національним телеком-оператором «Київстар» послуги 3G у Львові та передмісті розповіла голова проектного офісу 3G «Київстар» Тетяна Суміна, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

За словами Тетяни Суміної, над покриттям 3G у Львові працювали протягом 7 місяців і було створено 150 сайтів.

«Протягом технічного тестування мережі 3G від «Київстар» львів’яни в середньому щоденно використовували у 1,5 рази більше даних, аніж мешканці інших міст України. За результатами тестування мережі, у середньому використання одним абонентом у Львові протягом доби сягало 92 Мб, в той час як у Києві цей показник був на рівні 47 Мб. Зв'язок 3G допоможе втілити в життя сміливі інноваційні рішення, а для львів’ян це надасть нові великі можливості і широкий асортимент для абонентів “Київстар”», - сказала Тетяна Суміна.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що для Львова дуже важливо оцінити переваги швидкісного мобільного інтернету 3G від «Київстар», адже нові технології допоможуть зробити місто ще кращим, для його мешканців і гостей.

Зазначимо, що вчора «Київстар» розпочав надавати комерційні сервіси в мережі 3G, сама ж послуга швидкісного мобільного інтернету вже працює у Львові та обласних містах, у яких раніше проводилося тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: