Три тижні у Львові триватиме виставка робіт маленьких художників «Барви моєї України» (фото)

У п’ятницю, 12 червня, о 16.00 у Львівському культурно–мистецькому Центрі «Art-e-fakt galereЯ» (вул. К. Левицького 17) відбудеться урочисте відкриття IX виставки творчих робіт учнів авторської «Школи мистецтв Оксани Бондарук» «Барви моєї України».

Вхід – безкоштовний! Виставка триватиме три тижні - від 12 червня до 5 липня (щодня від 11:00 до 20:00), повідомила Дивись Інфо Галина Гузьо

«Барви моєї України» - це втілені мрії маленьких художників про свою країну, її несамовиту красу та щасливе, квітуче майбутнє! На експозиції представлені тематичні образотворчі та декоративно-прикладні роботи дітей віком від 3,5 років. Усі вони є результатом копіткої роботи вчителів з учнями за оригінальною освітньою програмою та методикою інтерактивного навчання, розробленою художником, педагогом та соціальним діячем Оксаною Бондарук - автором, засновником і керівником Львівського культурно–мистецького Центру «Art-e-fakt galereЯ», Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Лялькar`t» та соціально-мистецького проекту «Львів-Ленд».

Уже понад 17 років вихованці «Школи мистецтв Оксани Бондарук» є випускниками творчих навчальних та вищих мистецьких закладів, учасниками виставок, лауреатами фестивалів, дипломантами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, роботи яких отримали і отримують суспільне визнання.

У рамках виставки «Барви моєї України» від 12 червня до 5 липня, за доброю традицією «Art-e-fakt galereЯ», відбуватимуться доброчинні соціальні заходи: безкоштовні майстер-класи, відеолекції, майстер-шоу, театральні дійства, забави, конкурси, зустрічі та святкування, а також у галереї працюватиме дитячий кінозал. Безкоштовний показ кіно та мультфільмів забезпечує кіноклуб «California Lviv».

Аня Бісяріна виставка_афіша Катя Шапіро Мартин Мостовий мольфака Настя Буська Роксоляна Подебрій Соня Косарєва

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: