У Львові відбудеться форум "Донкульт"

З 16 по 30 червня 2015 Культурний форум «ДОНКУЛЬТ» пройде у Львові. Форум організований Благодійним фондом «Мистецькі надра» у партнерстві з львівським Центром міської історії та за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної ради, повідомили організатори.

В рамках «ДОНКУЛЬТУ» заплановано близько 80-ти подій у складі великої мультидисциплінарної програми, що розроблялась у колаборації митців та дослідників з Донбасу, Львова та Києва. Вхід майже на всі заходи безкоштовний. Проект стане простором для комунікації між Заходом і Сходом, різними середовищами і спільнотами України. Через публічні дискусії та мистецькі рефлексії про минуле і сучасне Донбасу, Форум поставить ширші питання, актуальні для країни в цілому.

Культурний форум «ДОНКУЛЬТ» відкриється 16 червня 2015 двома подіями: виступом професора Гіроакі Куромії «Енігма Донбасу» о 16:00 у Великій сесійній залі Львівської міської ради та презентацією виставки «ДОНКУЛЬТ» у Львівському палаці мистецтв – о 19:00. Окрім Палацу мистецтв події Форуму задіють головні культурні локації Львова: Львівський оперний театр, філармонію, музичну академію, Центр міської історії. Окремі заходи відбудуться в мистецькому об’єднанні «Дзиґа», просторі «Майстерні міста», галереї Detenpyla. Театральні вистави пройдуть також на сцені Львівського драматичного театру ім. Л. Українки і Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: