У Самборі стартує практична фаза проекту реформування міліції (фото)

Сьогодні, 9 червня, у Самборі стартує практична фаза першого в Україні проекту реформування міліції. Результати цього експерименту ляжуть в основу реформування інших підрозділів ОВС Львівщини та України.

Метою експерименту є змінити принципи і підходи до роботи правоохоронців таким чином, щоб вони швидше і якісніше реагували на повідомлення громадян про злочини та правопорушення, більше часу та зусиль приділяли охороні громадського порядку та повернули довіру населення до правоохоронних органів.

Напередодні презентації проекту, 8 червня, представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Удо Моллер, Йоахім Петерс, Крістіане Бук, керуючий справами виконавчого комітету Самбірської міської ради Мирон Заріцький, заступник начальника штабу Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Сергій Гривняк та начальник Самбірського міськвідділу міліції майор міліції Василь Черепущак провели робочу нараду з особовим складом Самбірського міськвідділу міліції. Під час наради до особового складу міськвідділу довели суть експерименту та провели інструктаж.

Представники європейської спільноти також зустрілись з першим заступником міського голови Самбора Іваном Лопушанським, а також з представникам громадських організацій «Самоборона Самбірщини» та «Самбірський Автомайдан». Керівник Самбірського міськвідділу міліції особливо наголосив, що дуже розраховує на підтримку та співпрацю усіх громадських активістів та населення міста.

«У першу чергу ми повинні вирішити питання швидкого та ефективного реагування на звернення громадян. Для цього територію міста та Самбірського району цілодобово патрулюватимуть групи швидкого реагування на службових автомобілях. Про успіх експерименту свідчитиме збільшення кількості дзвінків на 102. Ми повинні добитись того, що люди знов почнуть довіряти міліції», - розповів начальник Самбірського міськвідділу міліції майор міліції Василь Черепущак .

Презентація практичного етапу проекту реформування ОВС відбудеться сьогодні, 9 червня о 17.00 у місті Самборі на пл. Ринок, 1, біля Ратуші.

ПРАКТИЧНА ФАЗА ПРОЕКТУ РЕФОРМУВАННЯ МІЛІЦІЇ ЛЬВІВЩИНИ СТАРТУЄ У САМБОРІ (ФОТО)Сьогодні, 9 червня, у Самборі стартує пр...

Posted by Міліція Львівщини on 9 червня 2015 р.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Тетяни Охріменко,
помічника начальника Самбірського МВ міліції

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: