На Львівщині відбудеться свято Олімпійського прапора

12 червня (п’ятниця) 2015 року відбудеться обласне «Свято Олімпійського прапора» за участю представників влади, юних спортсменів, ветеранів спорту, уславлених олімпійців Львівщини, представників фізкультурно-спортивних товариств, центру «Інваспорт», обласних федерацій з видів спорту, любителів спорту, а також урочиста церемонія Підняття Державного прапора України та прапора НОК України з нагоди відкриття І Європейських Олімпійських ігор в м. Баку (Азербайджан), повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба.

Місце проведення: сквер перед приміщенням Львівської обласної ради та Львівської облдержадміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 18, біля головного флагштоку).

Початок о 15 годині.

У програмі свята, окрім урочистої церемонії підняття Прапорів за участю уславних олімпійців та паралімпійців Львівщини, відзначення найкращої спортсменки Львівщини за підсумками квітня Марії Музичук (шахи); вручення посвідчень «Майстер спорту України», відзначення лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-огляду з історії олімпійського руху; показові виступи представників Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури.

Довідково.

Перші в історії світового спорту комплексні спортивні змагання для спортсменів європейських країн відбудуться упродовж 12-28 червня 2015 року у місті Баку (Азербайджан). В перших Європейських іграх змагатиметься понад 6 тисяч спортсменів з 50 країн Старого Світу, які розіграють 253 комплекти нагород у 20 видах спорту (16 олімпійських та 4 неолімпійських). Українці змагатимуться в 19 з 20 представлених видів спорту. Серед 243 членів збірної команди України за нагороди престижних комплексних змагань боротимуться й 33 спортсмени Львівщини.

З нагоди відкриття таких престижних змагань вже традиційно в Україні, й зокрема на Львівщині відбуватимуться урочисті церемонії підняття Державного прапора та прапора НОК України.

22 травня ц.р. заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний Підписав доручення про проведення на Львівщині Всеукраїнської церемонії «Свято олімпійського прапора» з нагоди відкриття Перших Європейських Ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: