Пам’ятник у XXI столітті – це дикість, кусок металу, на який сідатимуть голуби, - активіст про монумент Шептицького (відео)

Натомість активісти пропонують відновити лічницю

Пам’ятник Митрополиту Андрею Шептицькому у Львові – це кусок металу, на який будуть сідати голуби, а від сьогоднішніх слухань складається враження про неграмотність людей, які багато років стають на одні і ті ж граблі.

Про це у коментарі Дивись Інфо повідомив активіст ЕкоZахисту Орест Залипський.

Активіст також зазначив, що сквер, який пропонується облаштувати, стане місцем для розпивання алкоголю.

«Якщо відновити лічницю, то це буде значно краще, аніж побудувати пам’ятник», - каже Орест і додає, що це б принесло користь, зокрема, хлопцям, які повертаються із зони проведення АТО.

Залипський також наголосив, що активісти категорично виступають проти зрізання дерев у сквері і додає, що сам Митрополит Андрей Шептицький, на його думку, ніколи б не підтримав встановлення собі такого монументу.

«Пам’ятник у XXI столітті – це дикість. Бачимо пам’ятник Степану Бандері, який поставили… Це якесь чудо у пір’ї», - каже активіст.

Залипський також передбачає, що дії влади у подальшому будуть більш радикальними, але запевняє: якщо дерева таки почнуть зрізати, то активісти стануть живим щитом.

Деталі дивіться у відео Дивись Інфо

Нагадаємо, в о головного архітектора Львова Юліан Чаплінський сьогодні заявив, що усі тролейбусні маршрути будуть збережені, щоправда тролейбус курсуватиме у центр новою дорогою прямо біля корпусу «Львівської політехніки»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: