Підприємства Львівщини запрошують на всесвітню виставку EXPO-2015

До 31 жовтня 2015 року у місті Мілан (Італія) працюватиме Всесвітня виставка ЕХРО-2015. Дні представлення України на цьому форумі заплановані на кінець серпня – початок вересня. Остаточну інформацію про учасників від України потрібно надати до 25 червня 2015 року, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

"Тематика виставки цього року, як ніколи, близька Україні: "Нагодуй планету. Енергія для життя", - розповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації Василь Лозинський.  - Цей захід проводиться за підтримки сторони, що приймає, профільних міністерств, а також Почесного консула України в окремих областях Італії. До речі, вартість  участі  українських  підприємств  в  ЕХРО-2015 майже у п'ять разів нижча, ніж для інших експонентів, що робить цей захід доступним для вітчизняного бізнесу. Тому запрошуємо підприємства області скористатися унікальною можливістю взяти участь у Всесвітній виставці у Мілані".

До слова, такі виставки організовують лише один раз на п'ять років і присвячують певним глобальним галузям економіки та розвитку людського потенціалу.

Участь у виставці дасть змогу:

- представити Україну через презентацію українських компаній і надати світові інформацію про наявний аграрний, науковий та людський потенціал нашої країни;

- знайти партнерів і залучити інвестиції;

- реалізувати власний експортний потенціал.

Задля   мобільності   та   уникнення   бюрократичних  процедур  представники бізнесу можуть звертатися за додатковою інформацією щодо участі у виставці безпосередньо до координаторів проекту:

Ірина Терещенко           067 223-13-03       [email protected]

Сергій Марчук                093 642-50-65       [email protected]

Світлана Казанчук       050 332-65-22       [email protected]

Тетяна Джафарова        097 477-07-44       [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: