Старшокласників Львівщини запрошують до участі у конкурсі "Діти України – єдині"

Український кризовий медіа-центр за підтримки Міністерства освіти і науки України організовує конкурс для старшокласників "Діти України – єдині". До участі в конкурсі запрошуються молоді люди, що навчаються у 10 та 11 класах, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

Предметом конкурсу є твір, створений у жанрі есе, обсягом до 5 тис. знаків. У творі учасник конкурсу має викласти своє бачення щодо поширення в суспільстві ідей толерантності, взаємоповаги, людяності та примирення.

Мир. Злагода. Повага до ближнього. Хочеш бачити свою країну такою? Розкажи всім, як цього досягти. Напиши есе на 1 сторінку та до 30 червня надішли на адресу: [email protected].

Організатори зазначають, що автори 15 найкращих есе візьмуть участь у прес-конференції, яку побачить вся країна, а також відвідають спеціалізований тренінг редакторів провідних ЗМІ країни. 50 найкращих творів також увійдуть до збірки "Діти України – єдині: до миру через толерантність на порозуміння" ("United Children of Ukraine: Creating Peace by Building Tolerance and Understanding"), яку розповсюдять по всій Україні.

Переможців визначить журі, що складатиметься з представників провідних ЗМІ, громадських діячів та Міністерства освіти. Оголошення результатів будуть оприлюднені на веб-сторінці проекту 25 липня 2015 року.

Детальніше – на сайті Українського кризового медіа-центру (www.uacrisis.org).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: