Гірняка визнано лідером місцевого самоврядування (фото)

На п’ятій офіційній церемонії нагородження «Люди Львова 2015», що пройшла вчора ввечері на "Арені Львів", Володимир Гірняк, співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді, став переможцем у номінації «Лідер місцевого самоврядування», випередивши міського голову Львова Андрія Садового.

Найдостойніших підприємців, політиків та громадських діячів Львівщини визначали незалежні експерти й громадськість.

«Зараз реформи місцевого самоврядування є номером один в Україні. Коли ми передамо реальні повноваження, реальну владу громадам, ми всі відчуємо, що почнемо жити краще», - зазначив Володимир Гірняк у коментарі журналістам.

Депутат Львівської міськради розповів, що часто спілкується з мешканцями – у дворах, школах, жеках, лікарнях, у Львові і в області, та в інших громадах. «Не можна займатись місцевим самоврядуванням, якщо не спілкуєшся з людьми, не знаєш, чого вони хочуть», - заявив він.

Зазначимо, що місцевим самоврядуванням Володимир Гірняк займається з 1995 року, коли почав вивчати право, спочатку як студент, а потім як пошукач кафедри професійного та адміністративного права Львівського національного університету і, врешті, як депутат ЛМР. Зараз В. Гірняк почав працювати над кандидатською дисертацією у сфері місцевого самоврядування.

IMG_4451 IMG_4465 IMG_4467 IMG_4472 IMG_4473 IMG_4474 IMG_4477 IMG_4484

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: