У Львові проведуть хакатон енергетичної свободи

З 19 до 21 червня у Львові в Парку культури ім. Богдана Хмельницького в рамках Європейського тижня сталої енергетики відбудеться хакатон енергетичної свободи Hack4energy, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Hack4energy – це хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українців можливість економити на енергії, спільними зусиллями боротися з енергетичною окупацією, стабілізувати енергосистему, знизити тиск енергетики на довкілля та навчитися простими кроками змінювати енергетичні звички та якість життя.

Хакатон Hack4energy відбувається вдруге по всій Україні. Він унікальний тим, що відбувається одночасно у багатьох великих містах, що дозволяє об’єднати зусилля та досвід багатьох талановитих спеціалістів, а також є найбільшим паралельним хакатоном України. П’ять міст, п’ять майданчиків, 200 учасників, 18 команд, 48 годин безперервного хакінгу та пошуку рішень і стику енергетики та ІТ – таким був перший Хакатон енергетичної свободи Hack4energy, який відбувся 13-15 березня 2015 року в Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі та Тернополі та був організований українською мережею енергетичних інновацій Greencubator за підтримки кола небайдужих друзів та партнерів.

Цього разу Hack4energy пройде в рамках Європейського тижня сталої енергетики. Протягом трьох днів, з 19 по 21 червня у дев’яти різних містах України, - Києві, Львові, Одесі, Тернополі, Дніпропетровську, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Кривому Розі, одночасно десятки команд працюватимуть над інноваційними рішеннями в галузі популярної енергетики, за підтримки менторів, визнаних фахівців галузі. Усі проекти будуть оцінюватись журі, найкращі отримають винагороди та можливість представляти свої ідеї на всеукраїнському рівні.

«Ми вирішили, що три дні важкої роботи над «зеленими» енергетичними та поведінковими рішеннями серед жаркого літа найкраще провести на відкритому повітрі, у атмосфері, яка найкраще сприятиме виникненню нових ідей, саме тому Другий Хакатон Енергетичної Свободи у Львові відбуватиметься у Парку Культури. Ми постараємось зробити наш захід ще більш екологічним, застосувавши для живлення альтернативні джерела енергії, такі як велогенератори, сонячні батареї», - розповіли організатори.

Партнерами проекту у Львові є: ГО “Інститут Суспільних Ініціатив”, коворкінг Betaplace, управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Парк Культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Деталі на сайті http://hack4energy.greencubator.info/

Звертайтесь з питаннями про участь чи партнерство за наступними контактами: Віктор Петров - координатор проекту у Львові, +38-097-777-13-15, [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: