Маркевичу на "Арені-Львів" вручать звання "Людина року"

11 червня на Арені Львів відбулася V офіційна церемонія нагородження «Люди Львова-2015», яку вже традиційно організовує журнал «Ріа-Львів» за підтримки Благодійного фонду «Справа Скабека». Найдостойніших підприємців, представників шоу- та медіа-бізнесу, благодійників, а також політиків і громадських діячів визначили незалежні експерти й громадськість. Про це повідомляють організатори у Фейсбуці

Заслужені нагороди та почесні відзнаки отримали за значні досягнення у своїй сфері, працелюбність, вміння просуватися вперед і за створення позитивного іміджу Львівщини. Приклад цих людей - найкращий стимул для професійного зростання, виховання патріотизму та активної громадянської позиції у молоді й громадських лідерів.

Зокрема, Людиною року серед львів’ян став легендарний заслужений тренер України, тренер ФК «Дніпро», який вивів свою команду в фінал Ліги Європи – Мирон Маркевич.

Вручення нагороди відбудеться сьогодні під час матчу кваліфікації Євро 2016 Україна – Люксембург о 19:00 на стадіоні Арена Львів. Нагороду Вручатиме Голова Львівської обласної ради Петро Колодій та шеф-редактор журналу «Ріа-Львів» Віталій Новосад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: