Колодій зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран (фото)

14 червня голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь у зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Іран в Україні та Молдові Мохаммадом Бехешті-Монфаредом.

Під час зустрічі керівництво області ознайомило пана Посла з економічним та енергетичним потенціалом області, сторони обговорили перспективні напрями для розвитку співпраці. Пан Посол озвучив пропозицію про можливість встановлення та розвиток співробітництва між Львівською областю та однією з провінцій Ірану, а також між містами Львівщини та регіонами Ісламської Республіки Іран як регіонами-побратимами. Також він запросив представників Львівщини взяти участь у делегації Міністерства палива і енергетики України, яка готується незабаром відвідати Ісламську Республіку Іран.

Надзвичайний  і  Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні та Молдові Мохаммад Бехешті-Монфаред  перебуватиме  у Львові два дні, 14 – 15 червня 2015 року. Завтра він матиме зустріч із керівництвом та викладачами перської мови у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Тому під час зустрічі також обговорили напрями співпраці в освітній галузі. Пан Посол повідомив, що незабаром львівські студенти матимуть можливість пройти стажування в Ісламській Республіці Іран.

Окрім того, голова Львівської обласної ради Петро Колодій ознайомив гостя з функціями органів місцевого самоврядування в Україні, а також із тими реформами, які зараз проводяться в нашій державі. Петро Колодій висловив переконання, що в Україні пройде децентралізація, і органам місцевого самоврядування будуть повернені ті функції, які були передані державним адміністраціям.

Далі зустріч продовжилася у кабінеті голови Львівської обласної ради. Петро Колодій ознайомив гостя з основними етапами національно-визвольної боротьби в Україні, а також детальніше розповів про роль та діяльність органів місцевого самоврядування в Україні.

foto1 foto2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: