Львів впроваджує систему щоденного моніторингу енергоресурсів у бюджетній сфері

З метою ефективного аналізу споживання енергоресурсів бюджетними установами м. Львова, у грудні 2014 року департамент економічної політики ЛМР запровадив систем щоденного енергомоніторингу за допомогою програмного забезпечення uMuni.com, інформує прес-служба ЛМР.

Проект стартував у будівлях Галицького відділу освіти та дав можливість збору, аналізу та візуалізації даних щодо споживання енергоресурсів в режимі online. На цьому етапі проекту охоплено будівлі 3 районних відділів освіти Львова, на стадії впровадження – ще 3 відділи освіти, заклади управління охорони здоров’я та будівлі райадміністрацій міста. До кінця 2015 року заплановано охоплення всіх муніципальних будівель міста.

«Маючи інформацію про реальний стан споживання всіх енергоресурсів в установі, ми можемо не тільки контролювати ефективність використання енергоресурсів, але й адекватно оцінювати можливості використання альтернативних видів енергії в кожному конкретному випадку», – зазначила начальник відділу енергоменеджменту ЛМР Іванна Гаврилко.

Довідка

uMuni – український технологічний стартап для ефективного енергоменеджменту. Система обробляє дані щодо споживання всіх ресурсів з великої кількості будівель та допомагає визначити будівлі чи споруди, де можна оптимізувати споживання. Глибокий аналіз, який включає дані зовнішнього середовища, опис будівлі та процеси, дозволяє знаходити аномалії в cпоживанні та можливості економії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: