Львівщина завершує будівництво оборонних споруд на Сході України

На території Луганської області завершується будівництво "львівських фортець", призначених для зміцнення позицій українських збройних сил. Загалом фортифікаційні споруди виконані майже на 99 відсотків.

Про це 15 червня на апаратній нараді повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, інформує прес-служба лОДА.

За його словами, до будівництва фортець, окрім робітників підрядних організацій, також залучені 250 працівників облводгоспу, обласного управління лісового господарства та облавтодору.

Як відзначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, оборонні об’єкти мають високий рівень готовності. "На сьогодні виконані найскладніші роботи, змонтовані усі залізобетонні конструкції. Завершується також й облаштування системи траншей. Їх буде адаптовано згідно із сучасними вимогами за новим проектом Міністерства оборони України", - розповіла вона за результатами відрядження на Луганщину.

Нагадаємо, для забезпечення обороноздатності нашої держави Львівщина мала забезпечити будівництво 12 фортець, 11 з яких у Луганській області. Це типові укріплення для укриття бійців і техніки з можливістю ведення вогню.

Вартість зведення згаданих інженерних споруд становить майже 29 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: