На Львівщині автомобіль злетів у кювет: четверо людей – отримали травми

13221519_1032737036779921_6589200907387393177_n

У Львівській області легковик злетів у кювет. У результаті пригоди постраждали четверо людей, у тому числі двоє діток, повідомила Дивись Інфо прес-служба Управління ДАІ у Львівській області.

Подія відбулась у суботу, 13 червня, близько 21.40 години на автодорозі «Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів» (421-й кілометр).

За кермом автомобіля «ВАЗ» була 28-річна мешканка Пустомитівського району. За попередніми даними, жінка не обрала безпечної швидкості руху та з’їхала у кювет.

Внаслідок ДТП травмувалися двоє маленьких пасажирів легковика – півторарічний малюк та його п’ятилітній братик. У старшого хлопчика - закрита черепно-мозкова травма, перелом стегна та множинні забої, а в молодшого – численні забої, синці і також закрита черепно-мозкова травма.

Окрім цього, постраждали жінка-водій та її 27-річний пасажир. У чоловіка діагностували перелом реберної дуги, а в жінки – множинні гематоми та синці.

ДАІ закликає автомобілістів бути вкрай обережними за кермом, не перевищувати швидкість, уважно стежити за дорожньою обстановкою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: