На Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у пришкільних таборах (фото)

На Львівщині працівники Державтоінспекції вирушили у пришкільні табори, аби вкотре нагадати малечі правила поведінки на дорозі, повідомляє прес-служба управління

ДАІ у Львівській області

Правоохоронці наголошують: влітку малих непосид очікує багато ризиків та небезпек, адже дітлахи практично весь день проводять на вулиці. Лише з початку червня у місті Львові у дорожньо-транспортних пригодах травмувалися 12 дітей.

Днями працівники Державтоінспекції завітали до львівської школи №5 та поспілкувалися з учнями, які відвідують літній табір. Правоохоронці розповіли підліткам, у які пригоди найчастіше потрапляють їхні ровесники та звернули увагу на причини таких ДТП.

Інспектори ДАІ наголосили: у місті почастішали випадки, коли під колесами авто травмуються юні велосипедисти. Звертаючись до учнів, правоохоронці зауважили: їздити на дорозі «двохколісним» дозволено лише з 14-ти років. Аби така мандрівка була безпечною, велосипедисту потрібно добре вивчити Правила дорожнього руху та завжди дотримуватися їх.

Школярам молодшого віку можна кататися на «двохколісному» лише там, де немає транспорту, - наголосили працівники ДАІ.

Правоохоронці також нагадали підліткам про правила безпеки для пішоходів та пасажирів.

Після цього вартові доріг вирушили до пришкільного табору, що діє у навчально-виховному комплексі «Арніка».

Урок безпеки від ДАІ відбувався на подвір’ї закладу. Правоохоронці в ігровій формі розповіли малюкам про те, як слід поводитися на вулиці, аби не потрапити у ДТП.

Дітки із цікавістю розгадували тематичні ребуси, бавилися у гру «Знайди дорожній знак», відповідали на запитання пізнавальної вікторини.

Працівники Державтоінспекції застерегли малих непосид від пустощів на дорозі, попросили їх бути вкрай обережними, слухатися батьків та дотримуватися правил безпеки.

1 2 3 4 6 7 8 9

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: