Потрібно налагодити діалог між фінансовою академією та ЛНУ, – Підлісний

У понеділок, 15 червня, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний зустрівся з представниками Львівської державної фінансової академії та Львівського національного університету імені Івана Франка. На зустрічі сторони обговорили питання реорганізації фінансової академії і умови приєднання їхнього навчального закладу до ЛНУ, інформує ЛОДА.

Юрій Підлісний розповів, що зараз очікується відповідь від Міністерства освіти і науки на лист голови профільного комітету Верховної Ради України, народного депутата Лілії Гриневич щодо мотивації рішення про реорганізацію.

"Ми повинні розглядати два варіанти розвитку подій: або скасування рішення Кабінету міністрів України, або реорганізацію навчального закладу, - зазначив Юрій Підлісний. - У випадку приєднання фінансової академії до ЛНУ потрібно зробити так, щоб цей процес був  максимально зрозумілим для професорсько-викладацького складу і студентів. Також потрібно налагодити нормальний діалог і співпрацю між навчальними закладами та розвіяти усі страхи чи побоювання".

Нагадаємо, що 25 березня 2015 року Кабінет Міністрів України видав розпорядження № 412-р "Про реорганізацію Львівської державної фінансової академії", відповідно до якого, за пропозицією Міністерства освіти і науки, передбачено приєднання ЛДФА до Львівського національного університету імені Івана Франка з утворенням на її базі структурного підрозділу університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: