У Львові відбудеться третій Startup Crash Test

24 червня на Startup Crash Test #3 – твоя черга підкорити Львів своєю ідеєю. У Startup Depot (вул. Весняна, 4) відбудеться перевірка на міцність бізнес-моделей, маркетингових стратегій, моделей розповсюдження та інших необхідних елементів IT-стартапів. Початок о 19.00 год., інформує прес-служба ЛМР

Перший львівський Startup Crash Test відкрили CPMbox.com, Instawa.sh (http://www.instawa.sh/) та GoGoJob (http://www.gogojob.com.ua/). На другому – перевіряли на міцність спорт з додатком – BAU5 (https://itunes.apple.com/app/apple-store/id861552342?mt=8), красу з  NextBarber (http://www.nextbarber.com/) та уявлення про працевлаштування з Hunky – Біржа швидкої праці (http://hunky.pro/).

Цього разу Startup Depot обіцяє новий рівень перевірки ідей на Startup Crash Test #3 – члени Менторського клубу завітають на третє випробування нових львівських проектів і випробують ідеї молодих ІТ-команд на міцність. Досвідчені та успішні ІТ підприємці міста, які об’єднались заради підтримки та стимулювання розвитку ІТ стартапів ознайомляться, оцінять та дадуть свої настанови нашим учасникам, як перетворити ідеї на реальний бізнес.

Якщо ти впевнений у своєму стартапі, і готовий розповісти про нього усій IT-спільноті нашого міста, реєструйся на участь у креш-тесті, заповнивши форму: http://goo.gl/forms/luoo1EPh79.

Дедлайн – 17 червня.

Оновлення, деталі та учасники тут- https://www.facebook.com/events/643651695769569/

Участь безкоштовна. Учасники оплачують лише своє перебування у просторі Startup Depot. Lviv Business Incubator.

Реєстрація відвідувачів: http://ticketclub.com.ua/event/1812/?ref=4&f=26

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: