Учасники АТО підтримали національну збірну у матчі Україна-Люксембург

У неділю, 14 червня, учасники АТО, з якими працює Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за сприяння Федерації футболу України безкоштовно відвідали матч кваліфікації ЧЄ 2016 Україна – Люксембург на стадіоні «Арена Львів», інформує ЛМР.

«Боротьба наших воїнів утотожнюється з виборюванням перемоги у футбольних матчах на чемпіонаті Європи або світу і є можливою лише тоді, коли віриш в перемогу», - зазначає Роман Іванченко, учасник АТО.

Представники голови Федерації футболу України заздалегідь запросили учасників АТО на перегляд матчу кваліфікації ЧЄ 2016 Україна - Білорусь, який відбудеться 5 вересня 2015 року.

«При Центрі діють групи взаємопідтримки учасників АТО, на обліку яких перебуває 2401 осіб, з них 316 постраждалих, більшість з яких є активними футбольними фанами. Радіємо, що завдяки підтримці благодійників можемо привносити в життя наших героїв радісні моменти, які об’єднують людей у прагненні перемоги. Не втомлююсь повторювати, що Центр завжди готовий співпрацювати з небайдужими громадянами та організаціями, щоб разом співпереживати та долати проблеми, які постали перед нашою батьківщиною. Лише відповідальна громада, відповідальне місто, відповідальна країна, відповідальна Європа зможуть пройти крізь брехню та невиправдану агресію спільного ворога», - додала Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: