Валерій Веремчук переміг у номінації «Депутат року»

На П’ятій офіційній церемонії нагородження «Люди Львова 2015», що пройшла на "Арені Львів", волонтер, керівник Народної Самооборони Львівщини, лідер депутатської групи «Народний контроль» у Львівській міській раді Валерій Веремчук визнаний експертами кращим у номінації «Депутатом року».

За словами Валерія Веремчука, ця відзнака не так належить йому, як людям, які допомагали йому у найскладніші для Львова та України часи.

«Цією відзнакою нагородили тих активістів, львів’ян, самооборонівців, які власними силами зберегли чудовий старий Львів від погромів. Ці люди вберегли Львів від небезпеки, коли ми залишилися без правоохоронних органів у місті під час Революції Гідності. Ми і сьогодні продовжуємо підтримувати наших хлопців в АТО», - сказав Валерій Веремчук.

Він наголосив, що депутат не повинен уникати відповідальності, адже найважливіше – це безпека та добробут людей, яких він представляє.

«Коли на нас тиснув злочинний режим, а в прокуратурі відкривалися кримінальні справи, ми не боялися і швидко приймали рішення, незважаючи на можливі загрози. Ми виходили на протест з відкритими обличчями, бо за нами правда.

Але час минає, і тепер нам не можна втратити шанс змінити систему. Нині головне завдання депутата – це контроль за використання бюджетних коштів, за роботою чиновників, допомога і підтримка, депутатська ініціатива. Словом, робота триває, і я буду робити все можливе, щоб люди почувалися безпечно та спокійно у рідному місті Львові», - сказав Валерій Веремчук.

Веремчук певний, не титули, не звання і не церемонії є стимулом до якісного виконання роботи, а розуміння того, як ми хочемо жити й заради чого готові боротися та стояти до кінця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: