Завтра депутати Львівщини повторно розглянуть проект "добровільного об’єднання"

Сьогодні, 15 червня, відбулось засідання голів фракцій та депутатських груп Львівської обласної ради, під час якого обласні обранці обговорили питання порядку денного другого пленарного засідання ХХХІV сесії, повідомили Дивись Інфо у прес-службі ЛОР.

Зокрема, голови фракцій зупинились на проблематиці добровільного об’єднання громад та обговорили проект Перспективного плану об’єднання, доопрацьований Львівською облдержадміністрацією.

Також на засіданні заслухали результати діяльності робочої групи з питань підготовки Звернення до Верховної Ради України щодо виборів до місцевих рад. Робоча група проаналізувала 4 законопроекти щодо місцевих виборів та напрацювала власні пропозиції. Окрім того, депутатам буде запропоновано підтримати звернення до ВРУ, в якому обласна рада наполягатиме на проведенні місцевих виборів у жовтні цього року за новим законом за реальними відкритими списками та на підставі нового адміністративного поділу.

Ці та інші питання депутати розглянуть завтра, 16 червня, під час другого пленарного засідання ХХХІV сесії Львівської обласної ради.

Початок засідання о 10.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: