«Львівелектротранс» оголошує тендер на будівництво тягової підстанції на Сихові

ЛКП «Львівелектротранс» запрошує підрядників до участі в тендері для виконання контракту, за рахунок позики ЄБРР, спрямованої на відновлення системи громадського транспорту у Львові. Йдеться про будівництва тягової підстанції №17 з кабельними мережами електропостачання для тролейбусної та трамвайної лінії житлового масиву Сихів, інформує прес-служба ЛМР.

Контрактні зобов’язання охоплюють:

  • поставку, монтаж, тестування і введення в експлуатацію всього обладнання для підстанції, будівництво 6кВ і 600 В кабельних ліній, ліній зв'язку;
  • роботи щодо інфраструктури на майданчику та доступ до об’єкту.

Торги за контрактами, які фінансуватимуть за рахунок позики від ЄБРР, відкриті для фірм з будь-яких країн.

Для того щоб бути кваліфікованими для присудження контракту, учасники тендеру повинні мати відповідні ліцензії відповідно до Законодавства України. Якщо підрядник такої ліцензії на виконання окремих видів робіт не має, він може найняти субпідрядника з відповідною ліцензією.

Щоб бути кваліфікованими для присудження контракту, учасники тендеру повинні відповідати критеріям щодо досвіду, персоналу, обладнання, фінансового стану та судових рішень (в додатку).

Тендерну документацію можна отримати за поданою нижче адресою після сплати невідшкодованого грошового збору у розмірі 200 Євро або еквівалентної суми. Усі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися забезпеченням тендерної заявки в сумі 30000 євро або в її еквіваленті.

Тендери повинні бути доставлені в офіс за адресою, вказаною нижче, до 15.00 год 20 липня. Потенційні учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію, ознайомитись та придбати тендерну документацію за адресою:

Львівське Комунальне Підприємство «Львівелектротранс»

Вул. Сахарова, 2

Львів, 79012 Україна

Контактна особа: п. Ірина Іванишин

тел: +38 (032) 238 68 51

+38 (032) 238 68 50

Факс: +38 (032) 238 28 45

E-mail: [email protected]

Будівництво тягової підстанції №17 з кабельними мережами електропостачання для тролейбусної та трамвайної лінії житлового масиву Сихів у м. Львів

 Для того щоб бути кваліфікованими для присудження контракту, Учасники тендеру мають відповідати критеріям стосовно досвіду, персоналу, обладнання, фінансового стану та судових рішень, як вказано нижче:

Історія невиконання контрактів

Учасник торгів повинен надати точну інформацію про поточні або минулі судові процеси або арбітраж по виконаних контрактах або тих, які виконуються ним протягом останніх п'яти років. Послідовна історія невиконання договорів та/чи судових рішень учасника або будь-якого з партнерів спільного підприємства можуть призвести до відхилення тендерної пропозиції.

Фінансовий стан

 Стійкий фінансовий стан

Подаються перевірені аудиторами баланси підприємства за останні три (3) роки, які повинні продемонструвати стійкість фінансового стану учасника, показуючи тривалу прибутковість.

При необхідності Замовник звернеться по довідки до банкірів Учасників.

 2.2. Середній річний оборот фірми

Середній річний оборот фірми, як головного Постачальника (визначається за допомогою виставлення рахунків за роботи, які виконуються і завершені) впродовж останніх чотирьох років (4) дорівнює еквіваленту чотирьох (4) млн. євро.

 2.3. Фінансові ресурси

Учасник торгів повинен продемонструвати, що в нього є доступ чи є в наявності ліквідні активи, реальні активи, які не перебувають у заставі, кредитні лінії та інші фінансові засоби достатні, щоб задовольнити потребу у потоці грошових коштів для будівництва, на термін контракту 6 місяців, на суму не менш ніж 2 000 000 євро, беручи до уваги зобов'язання учасників торгів по інших контрактах.

Досвід

Учасники тендеру мають відповідати наступним мінімальним критеріям:

Загальний досвід: успішний досвід у якості головного підрядника принаймні трьох проектів, які за характером та складністю відповідають даному контракту і були успішно і повністю завершені протягом останніх п’яти (5) років. Схожість повинна виражатися у фізичному розмірі, складності, методах/технології або інших характеристиках, відповідно до Тому III. Вимоги.

(b)     Конкретний досвід:

(i)           Значний досвід постачання, встановлення та введення в експлуатацію тягових підстанцій для міського громадського транспорту в Україні або в будь-якій країні СНД.

(ii)          Учасник торгів також зобов'язаний продемонструвати, що він раніше виконував подібні роботи зі швидкістю, яку можна порівняти зі швидкістю, необхідною для реалізації проекту.

Персонал

Учасник торгів повинен надати персонал відповідної кваліфікації для нижченаведених посад. Для кожної посади, Учасник тендеру буде надавати інформацію (у Формі 5), кожен з працівників повинен відповідати вимогам до досвіду, які зазначені нижче:

 

Посада Загальний досвід (роки) На подібних роботах (років) Як керівник аналогічних робіт (років)
Керівник проекту 10 5 5
Головний інженер 10 7 5
Інженер будівельник 7 5 3
Інженер-електрик (

Середня напруга)

7 5 3
Інженер-електрик (Тягова /низька напруга) 7 5 3
Керівник контролю якості 5 4 3
Інженер Введення в експлуатацію та випробування 5 4 3

 

Мінімальна кількість необхідного персоналу

Посада Кількість Персоналу
Керівник Проекту 1
Головний інженер 1
Інженер будівельник 1
Інженер-електрик (Середня напруга) 1
Інженер-електрик (Тягова /Низька напруга) 1
Керівник контролю якості 1
Інженер Введення в експлуатацію та випробування 1

Обладнання

 Учасник торгів повинен володіти або мати гарантований доступ (прокат, оренда, договір купівлі-продажу, наявність виробничого обладнання або інших засобів) до таких ключових елементів обладнання в повному робочому стані і повинен продемонструвати, що базуючись на прийнятих зобов'язаннях, вони будуть доступні для використання у даному контракті.

Учасник торгів може також перерахувати альтернативне обладнання, яке він хотів би запропонувати використовувати для контракту, разом з обґрунтуванням пропозиції.

 

Вид обладнання Мінімальні характеристики Мінімальна необхідна кількість
1 Екскаватор одноківшевий дизельнийз системою підвіски Ківш місткістю – 0.6 м3 1
2 Екскаватор одноківшевий дизельнийз системою підвіски Ківш місткістю – 0.25 м3 2
3 Автомобільний кран Вантажопідйомність -25 т 1
4 Вібраційний копер Стандартна частота 1
5 Машина для буріння Глибина не більше 20 м 1
6 Глибинний вібратор Бензиновий або електричний 1
7 Бетононасос Доставка до 10 м3 / год 1
8 Зварювальний апарат Номінальний струм 250-400А 1
9 Самоскид Вантажопідйомність -20 т 2
10 Автогрейдер Ємність 100 кВт 1
11 Ручний вібратор 25кг 2
12 Бурова установка для поверхні Довжина не більше 30 м 1

 

Спільні підприємства повинні задовольняти наступні мінімальні кваліфікаційні вимоги:

 

  • Головний партнер повинен відповідати не менш ніж 60 відсоткам усіх відбіркових критеріїв щодо загального досвіду та фінансового становища зазначеного вище.

 

  • Інші партнери повинні відповідати не менш ніж 40 відсоткам усіх відбіркових критеріїв щодо загального досвіду та фінансового становища, зазначеного вище.

 

Спільне підприємство має колективно задовольняти критерії щодо персоналу, обладнання і фінансового становища зазначеного вище, для цього необхідно зазначити відповідні цифри про кожного з партнерів щоб визначити загальну потужність спільного підприємства. Окремі члени повинні самостійно задовольнити вимоги щодо аудиту балансу і судових розглядів.

Тендерну документацію можна отримати за поданою нижче адресою після сплати невідшкодованого грошового збору у розмірі 200 Євро або еквівалентної суми, який сплачується на рахунок Львівського Комунального Підприємства «Львівелектротранс» за наступними банківськими реквізитами:

(IBAN) 2600500013736 в філії Відкритого акціонерного товариства

"Державний експортно-імпортний банк України" в м. Львів,

площа А. Міцкевича 4, 79000 Львів, Україна;

SWIFT-код - EXBSUAUXLVI;

Банк-посередник: DeutscheBank AG, Франкфурт-ам-Майн

SWIFT-код - DEUTDEFF,

Кореспондентський рахунок – 949876710.

Для учасників з України:

Рахунок N °: 2600500013736 в філії Відкритого акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" в м. Львів

Торги по контрактах, які фінансуються за рахунок позики від Банку, відкриті для фірм з усіх країн. Кредитні кошти не використовуються для здійснення платежів фізичним або юридичним особам, або для оплати імпорту товарів, якщо такі платежі або імпорт заборонені рішенням Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй, прийнятим відповідно до глави VII Статуту Організації Об'єднаних Націй.

Якщо необхідно, то документи будуть негайно направлені кур'єром, а крім того, в електронному вигляді по електронній пошті, але ніяка відповідальність не може бути прийнятна за втрату або несвоєчасну доставку.

Всі тендерні пропозиції повинні супроводжуватися забезпеченням тендерної заявки в сумі 30 000 євро або в її еквіваленті.

Тендери повинні бути доставлені в офіс за адресою, вказаною нижче до 15:00 години понеділка 20 липня 2015 (за місцевим часом, Львів) і будуть відкриті в присутності представників Учасників торгів, які побажають бути присутніми.

Реєстрація потенційних учасників торгів, які придбали тендерні документи можуть бути перевірені за вказаною нижче адресою.

Потенційні учасники торгів можуть отримати додаткову інформацію, ознайомитись та придбати тендерну документацію за наступною адресою:

Львівське Комунальне Підприємство «Львівелектротранс»

Вул. Сахарова, 2

Львів, 79012 Україна

Контактна особа: п. Ірина Іванишин

тел: +38 (032) 238 68 51

+38 (032) 238 68 50

Факс: +38 (032) 238 28 45

E-mail: [email protected]

INVITATION FOR TENDERS

 Ukraine

LVIV PUBLIC TRANSPORT PROJECT

 INVITATION FOR TENDERS

Construction of traction substation No. 17 with cable power supply network for trolley and tram line to Sykhiv residential area in Lviv

This Invitation for Tenders follows the General Procurement Notice Ref. 6116-GPN-39299 for this Project which was originally published on the EBRD Web Site, Procurement Opportunities on 26 April 2010 and most recently updated on 13 May 2015.

Lviv Municipal Enterprise "Lvivelecktrotrans", hereinafter referred to as “the Employer”, intends using part of the proceeds of a loan from the European Bank for Reconstruction and Development (“the Bank”) towards the cost of a project to undertake rehabilitate public transport system in the City of Lviv..

The Employer now invites sealed tenders from contractors for the following contracts to be funded from part of the proceeds of the loan:

Construction of traction substation No. 17 with cable power supply network for trolley and tram line to Sykhiv residential area in Lviv:

  • Supply, installation, testing and commissioning of all substation equipment, construction of 6kV and 600V cable lines, telecommunication lines,
  • Site infrastructure works and access facilities.

Tendering for contracts to be financed with the proceeds of a loan from the Bank is open to firms from any country.

To be qualified for the award of the contract, tenderers must have the relevant licenses in accordance to the Ukrainian Regulation. If the Contractor does not have the license for the execution of some kinds of works it is possible to hire a Subcontractor that has the appropriate licence.

To be qualified, a Tenderer must demonstrate to the Employer that it substantially satisfies the requirements regarding experience, personnel, equipment, financial position and litigation history, specified below:

Historical contract non-performance

The Tenderer shall provide accurate information on any current or past litigation or arbitration resulting from contracts completed or under execution by him over the last five years. A consistent history of awards against the Tenderer or any partner of a joint venture may result in rejection of the tender.

 Financial Situation

 2.1. Historical financial performance

The audited balance sheets for the last three (3) years shall be submitted and must demonstrate the soundness of the Tenderer's financial position, showing long-term profitability. Where necessary, the Employer will make inquiries with the Tenderer's bankers.

 2.2. Average annual turnover

Average annual turnover as prime contractor (defined as billing for works in progress and completed) over the last four (4) years of Euro four (4) million equivalent.

 2.3. Financial resources

The Tenderer shall demonstrate that it has access to, or has available, liquid assets, unencumbered real assets, lines of credit, and other financial means sufficient to meet the construction cash flow for the contract for a period of 6 months, estimated as not less than Euro 2’000’000 equivalent, taking into account the Tenderer's commitments for other contracts.

 Experience

The Tenderer shall meet the following minimum criteria:

General experience: successful experience as prime contractor in the execution of at least three projects of a nature and complexity comparable to the proposed contract that have been successfully and substantially completed within the last five (5) years. The similarity shall be based on the physical size, complexity, methods/technology or other characteristics as described in Volume III, The Requirements.

(b)     Specific experience:

(i)           Proven experience in supply, installation and commissioning of traction substations for urban public transport, in Ukraine or in any former CIS country other than the Tenderer’s country of origin.

(ii)          The Tenderer is also required to demonstrate that it has previously performed those similar activities at paces comparable to the pace required to implement the project.

Personnel Capabilities.

The Tenderer shall provide suitably qualified personnel to fill the following positions. For each position the Tenderer will supply information (in Form 5), each of whom should meet the experience requirements specified below:

Position

Total experience (years) In similar works (years) As manager of similar works (years)
Project Manager 10 5 5
Main Engineer 10 7 5
Civil Engineer 7 5 3
Electrical engineer (Middle Voltage) 7 5 3
Electrical engineer (Traction/Low Voltage) 7 5 3
Quality Control Manager 5 4 3
Commissioning and tests engineer 5 4 3

Minimum Staff Personnel requirement numbers:

Position Number of staff
Project Manager 1
Main Engineer 1
Civil Engineer 1
Electrical engineer (Middle Voltage) 1
Electrical engineer (Traction/Low Voltage) 1
Quality Control Manager 1
Commissioning and tests engineer 1

Equipment Capabilities.

 The Tenderer shall own, or have assured access to (through hire, lease, purchase agreement, availability of manufacturing equipment, or other means), the following key items of equipment in full working order, and must demonstrate that, based on known commitments, they will be available for use in the proposed contract.

The Tenderer may also list alternative equipment that he would propose to use for the contract, together with an explanation of the proposal.

 

# Equipment type Minimum characteristics Minimum number required
1 Single-scoop diesel excavator with suspension system Scoop capacity – 0.6 m3 1
2 Single-scoop diesel excavators with suspension system Scoop capacity – 0.25 m3 2
3 Vehicle-mounted crane Load carrying capacity -25 t 1
4 Vibratory pile driver Standard frequency 1
5 Drilling Rig for piles Depth not more than 20 m 1
6 Pervibrator Gasoline or electric 1
7 Concrete pump Delivery to 10 m3/hour 1
8 Welding machine Nominal current 250-400А 1
9 Dumper Trucks Load carrying capacity -20 t 2
10 Grader Capacity 100kW 1
11 Hand compactor 25kg 2
12 Surface-launched drilling rig Length not more than 30 m 1

Joint ventures must satisfy the following minimum qualification requirements:

(a)     The lead partner shall meet not less than 60 percent of all the qualifying criteria for general experience and financial position specified above.

(b)     The other partners shall meet not less than 40 percent of all the qualifying criteria for general experience and financial position specified above.

The joint venture must satisfy collectively the criteria for personnel and equipment capabilities and financial position stated above, for which purpose the relevant figures for each of the partners shall be added to arrive at the joint venture's total capacity. Individual members must each satisfy the requirements for audited balance sheets and litigation.

Tender documents may be obtained from the office at the address below upon payment of a non-refundable fee of Euro 200 equivalent, which should be paid to Lviv Municipal Enterprise "Lvivelecktrotrans" :

 For tenderers from abroad:

  • (IBAN) 2600500013736 at Branch of the Public Joint Stock Company “State Export-Import Bank of Ukraine” in Lviv 4 A. Mitskevytch square, 79000 Lviv, Ukraine;
    SWIFT Code – EXBSUAUXLVI;
    intermediary bank: DEUTSCHE BANK AG, Frankfurt am Main SWIFT Code – DEUTDEFF, Correspondent account – 949876710;

 

  • For tenderers from Ukraine:
    Account N°: 2600500013736 at Branch of the Public Joint Stock Company “State Export-Import Bank of Ukraine” in Lviv, code 325718

 Tendering for contracts to be financed with the proceeds of a loan from the Bank is open to firms from all countries. The proceeds of the Bank’s loan will not be used for the purpose of any payment to persons or entities, or for any import of goods, if such payment or import is prohibited by a decision of the United Nations Security Council taken under Chapter VII of the Charter of the United Nations.

If requested, the documents will be promptly dispatched by courier and, in addition, electronically via e-mail but no liability can be accepted for loss or late delivery.

All tenders must be accompanied by a tender security of Euro 30,000 or its equivalent in a convertible currency.

Tenders must be delivered to the office at the address below on or before Monday 20th July 2015 at 15:00 hrs p.m. (Lviv local time) will be opened in the presence of those tenderers’ representatives who choose to attend.

A register of potential tenderers who have purchased the tender documents may be inspected at the address below.

Prospective tenderers may obtain further information from, and inspect and acquire the tender documents at, the following office:

Lviv Municipal Enterprise «Lvivelecktrotrans»

2, Sakharova Str., Lviv 79012, Ukraine

Contact person: Ms. Iryna Ivanyshyn,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: