На Сихові відбувся патріотичний забіг, на якому збирали кошти для бійців 24-ої бригади (фото)

На Сихові 14 червня відбувся патріотичний забіг, приурочений до Дня народження Євгена Коновальця. Метою акції, організатором якої виступила «Громадянська позиція», був збір коштів бійцям 24-ої механізованої бригади.

За звання чемпіона змогли поборотись всі охочі. Що цікаво, найстаршому учаснику, відомому марафонцю Анатолію Коляновському виповнилось 73 роки.

Спробував свої сили також співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді Володимир Гірняк.

«Ми намагались поєднати дві речі: зібрати кошти для 24-ої бригади, якій наші волонтери вже давно допомагають, а також залучити молодь до здорового способу життя, забравши їх з вулиці від алкоголю та цигарок», - пояснив учасник під №1 Володимир Гірняк.

Депутат Львівської міськради впевнений, що такі забіги потрібно проводити частіше.

«У нас культура бігу не настільки поширена і ми повинні це культивувати як серед молоді, так і серед старшого покоління», - зазначив Володимир Гірняк.

Усі учасники забігу отримали грамоти, переможці отримали призи. Переможницею жіночого забігу стала Яна Чорна, а абсолютним чемпіоном патріотичного забігу на Сихові – Юрій Мудрик.

Під час заходу вдалося зібрати близько 10 тис. гривень для бійців АТО. Зазначимо також, що завдяки волонтерами «Громадянської позиції» вже вдалось придбати для бійців 24-ої бригади автомобіль. Невдовзі його відправлять на передову.

IMG_4505 IMG_4521 IMG_4525 IMG_4529 IMG_4534 IMG_4535 IMG_4546 IMG_4558 IMG_4559 IMG_4574

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: