Впровадження «нічних маршрутів» у Львові: із бюджету просять майже три мільйони гривень

Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради пропонує виділити із бюджету кошти на впровадження експерименту у Львові із запровадженням так званих нічних маршрутів

Про це у Фейсбуці повідомив член постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Мирон Кузишин, інформує кореспондент Дивись Інфо.

Депутат розповів: «Сьогодні до нас на комісію завітав начальник управління транспорту Щир і дуже просив у нас 900 тисяч гривень для АТП 1, щоб воно могло організувати нічні маршрутки».

Читайте також: Нічні маршрути у Львові будуть неприбуткові - Сидорович

«Розшифровки на майже мільйон гривень він не надав, але казав, що це надзвичайно важливо для львів'ян? Ми не підтримали виділення мільйону гривень на передвиборчий піар мера. Якщо АТП вважає, що це буде економічно вигідно, то можуть провести експеримент, але виділяти на це кошти??? коли маршрутки не їздять вже після 21,00?? коли в ранковий час їх просто бракує??? ваші думки?», - написав депутат у соціальній мережі Фейсбук.

Водночас Юрій Наумко уточняє, що сума у розмірі 900 тисяч гривень – це лише витрати на один місяць.

«Розвинута ідея виглядала так: дайте нам на три місяці, до виборів, 2,7 млн. на "вивчення попиту". Обґрунтування було таке: маршрути будуть аж такі збиткові, що навіть при квитку в 8 грн і маршруті раз в годину треба 900 в місяць що б окупити такі втрати. Тому на період аналізування попиту, а це треба робити три місяці, АТП-1 треба компенсувати втрати в 900 на 3 = 2,7 млн», - написав він у групі «Нас не питали»

Нагадаємо, ідею із запровадженням у Львові «нічних маршрутів» ініціювала ГО «Самопоміч»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: