Директор СЗШ №10 отримала нагороду

На початку травня у Варшаві (Польща) в Королівську замку відбувалося урочисте нагородження поляків, які мешкають за кордоном, за заслуги для підтримки і розвитку польської освіти, науки, культури і спорту. Відзнаку «ТV Polonii» отримали: композитор К. Дембскі; спортсмен, чемпіон світу з велоспорту М. Квятковський; директор СЗШ №10 м. Львова ім. св. Марії Магдалени Марта Маркуніна; політик, голова Ради Міністрів РП в 2001-2014 роках, з 2014 р. – голова Ради Європи – Д. Туск. На урочистості були присутні представники польської діаспори з цілого світу.

Про це повідомила прес-служба ЛМР

У промові під час отримання нагороди Марта Маркуніна підкреслила, що сприймає цю нагороду не як особисту, а як відзнаку для школи №10 м. Львова ім. св. Марії Магдалени.

Довідка

Маркуніна Марта Юхимівна працює в СЗШ №10 на посаді директора школи з 04.07.1988 року. За ефективне управління навчальним закладом нагороджена: Грамотою Президента України, Почесною Грамотою Міністерства освіти, Нагрудним знаком «Відмінник освіти», Медаллю Міністерства Освіти Республіки Польща, Подякою міського голови м. Львова, Подяками і Грамотами управління освіти ДГП ЛМР, відділу освіти Галицького району УО ДГП ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: