На пункті пропуску Краковець-Корчова розпочали службову перевірку

Усі пункти пропуску на українсько-польському кордоні перевірять на предмет затримки в оформленні людей і транспортних засобів. Зокрема, спеціальна группа Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, у вівторок, 16 червня, розпочала службові перевірки із пункту пропуску Краковець-Корчова, де впродовж останніх декількох днів спостерігали великі черги, інформує прес-служба ЛОДА.

Розпочаті перевірки – реакція на скарги людей, яким доводилося довго очікувати на оформлення документів з боку українських офіцерів на пункті пропуску Краковець-Корчова. Наступним, до слова, перевірять пункт пропуску Шегині-Медика.

За інформацією прикордонників, уже зараз можна констатувати той факт, що спецгруппа Західного регіонального управління ДПСУ таки виявила певні проблемні моменти та порушення, що спричиняли серйозні затримки у перетині громадянами українсько-польського кордону. Частково затримки в оформленні транспортних засобів пояснюють збільшенням навантаження на пункти пропуску у зв'язку із початком туристичного сезону та посиленням заходів безпеки. Проте, є й низка інших причин.

Про конкретні порушення прикордонників, що виявила спецгрупа, повідомлять після офіційного закінчення службової перевірки. Наразі винуватих обіцяють притягнути до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: