Представники армспорту Львівщини успішно виступили в Чемпіонаті Європи (фото)

Нещодавно в столиці у Болгарії завершився 25-й Чемпіонат Європи з армрестлінгу. Загалом у Софії змагалися збірні 28 країн та понад 800 спортсменів. Комплекти медалей розігрувались між юнаками, юніорами, ветеранами та дорослими, повідомила Дивись Інфо Оксана Вацеба

Збірна команда України здобула 38 медалей, з яких - 17 золотих, 6 срібних, 15 бронзових та посіла 3 загальнокомандне місце.

Зважаючи на проблеми з фінансуванням, збірна команда Львівської області не змогла прийняти участь у європейській першості не у повному складі – всього 5 осіб.

Так, дебютант цьогорічних змагань - Богдан Кравець змагався у ваговій категорії 60 кг серед юнаків до 18 років, показав достойну техніку, але в призову трійку потрапити не зміг.

Серед юніорів, у ваговій категорії 90 кг на праву руку, Олександр Ільницький упевнено переміг усіх своїх суперників і посів перше місце!

Один з найдосвідченіших спортсменів Львівщини, Роман Рудницький, дебютував цього року у категорії ветеранів в категорії 80 кг. Він виборов золотий дубль на дві руки у скарбничку збірної команди України, не залишивши жодних шансів своїм суперникам.

В категорії дорослих боротьба розвивалася також напружено. Микола Бурко, який виступав у ваговій групі 65 кг на праву руку, показав достойну боротьбу зі своїми іменитими суперниками, посівши 5 місце.

У ваговій категорії 60 кг на праву руку Ігор Іваницький в нелегких поєдинках здобув бронзу Чемпіонату Європи.

Загалом команда Львівської області виступила досить успішно. А Збірна України в черговий раз довела, що є однією з найсильніших команд Європи!

Наприкінці вересня ц.р. в столиці Малайзії Куала-Лумпур відбудеться чемпіонат Світу, до якого розпочинають підготовку наші спортсмени, знову вирішуючи питання з фінансуванням.

армспорт1 армспорт2 армспорт3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: