Робота ДФС Львівщини заблокована (фоторепортаж)

Робота ДФС Львівщини заблокована. Входи-виходи знаходяться під охороною «Правого сектора», натомість представники інших організацій налагоджують діалог з працівниками податкової та її клієнтами. Так виглядав сьогоднішній ранок на Стрийській, 35, інформує прес-служба ПС-Львів.

До таких дій громадськість міста спровокувало намагання керманича ДФС України Романа Насірова прислати керувати податковою Львівщини «парашутиста».

«Нажаль, нинішня влада, яка на крові «Небесної сотні» отримала право щось вирішувати, вважає, що правила Януковича залишаються  в силі. З призначенням керівника ДФС Львівщини в підкилимний спосіб не пройде! Час продажних портфелів, пристосуванців, ставлеників та правлячих кланів вже пройшов і наш обов’язок щоб він назавжди «канув у Лету»», - озвучила позицію «правосекторівців»  керівник ГО «Правий сектор-захід» Олена Живко. Так, активісти ПС спільно з низкою інших організацій-однодумців наполягають на тому, щоб Насіров не порушував законодавство і нарешті призначив керівника ДФС Львівської області без приставки «в.о.», який би міг у повній мірі виконувати свої функціональні обов’язки. Окрім того, вони вимагають, аби Насіров зробив  відповідне призначення з числа переможців конкурсу, яких було оголошено 04.03.2015 року, або ж озвучив вагомі причини не призначення цих кандидатів та призначив новий конкурс.

Власне, невиконання цих вимог і привело сьогодні активістів до стін ДФС Львівщини.

Не обійшлось і без невдоволених людей, які нині прийшли в податкову здавати звітності. Підприємці та бухгалтери нарікали, що через вимушений вихідний податкової, їм загрожує штраф за протермінування. Тож, на вимогу активістів працівники податкової організували прийом звітності під відкритим небом - просто на подвір’ї ДФС.

«Люди нас розуміють та підтримують і ми не могли дозволити, аби постраждали їхні інтереси. Звітність прийматимуть надворі. Але ми не маємо права поступитись. Свавілля влади заходить занадто далеко. Ми дотримуємось правопорядку і не вдаємось до жодних радикальних дій, принаймні, наразі. Нажаль, активісти змушені йти на такі кроки, бо можновладці інакше нас просто не чують», - зазначив  керівник силового блоку «Правого сектора» Львівщини Тарас «Хаммер».

Коли відновиться повноцінна робота податкової, наразі не береться прогнозувати ніхто. Активісти готуються ночувати під стінами ДФС Львівщини. Кажуть – стоятимуть доти, допоки Роман Насіров не зважить на закон та не виконає вимоги громади.

1 2 3 4 5 8 9 10 11

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: