Садовий заперечив домовленості про прокурора і митника (відео)

Не проводив і не буду проводити жодних переговорів, з жодними високопосадовцями щодо того чи іншого голосування "Самопомочі" у парламенті. Це дорослі і відповідальні люди, які самостійно приймають адекватні рішення навіть якщо вони не популярні і викликають несприйняття, в т.ч. серед прихильників.

Про це у Фейсбуці пише мер Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий, інформує кореспондент Дивись Інфо

"Мені байдуже чи на посаді голови СБУ Наливайченко чи хтось інший!!! Я хочу бачити радикальні зміни в правоохоронних органах - в СБУ, в прокуратурі, в міліції. Я їх не бачу! Пройшло більше року. За ці зміни люди загинули і продовжують гинути. Показати фото з декількома десятками симпатичних людей в гарній поліцейській уніформі - це мізер. Не в образу Еці Згуладзе, яка робить що може.

По переписці Висоцького з Волохом і посадах "прокурора" та "начальника митниці" для Садового у Львові скажу коротко: Брєд сивої кобили! Інших слів не підібрав. Сорі.

І останнє на сьогодні. Політики так відверто забоялись відкритих списків на місцевих виборах, що аж гидко. Сьогодні в Раді переміг страх за свої політичні кар’єри", - написав Садовий

Не проводив і не буду проводити жодних переговорів, з жодними високопосадовцями щодо того чи іншого голосування "Самопом...

Posted by Андрій Садовий on 18 червня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: