Володимир Зуб іде до ВРУ від «Самопомочі»

З’їзд партії Об’єднання «Самопоміч» вирішив підтримати кандидатуру Володимира Зуба на проміжних виборах народного депутата в окрузі №205 у Чернігові, які пройдуть 26 липня 2015 року, повідомив офіційний сайт партії.

Володимир Зуб родом із Чернігівщини, працював хірургом та заступником головного лікаря Чернігівської обласної лікарні. Згодом міський голова Львова Андрій Садовий запросив його на роботу до Львова. З 2006 року по сьогодні займає посаду керівника управління охорони здоров’я Львова.

«Практика запрошення до Львова управлінців з інших міст спрацювала у багатьох випадках, але Володимир Зуб – це одне з тих кадрових рішень, яке вважаю особливо вдалим. Вірю, що він готовий послужити на новому рівні і громаді свого рідного міста, і справі медичної реформи у парламенті», – заявив лідер Об’єднання «Самопоміч», міський голова Львова Андрій Садовий.

Володимир Зуб каже, що головним завданням у Раді бачить реформу медичної галузі: «Ми маємо бідну медицину, неврегульовані відносини між пацієнтом та лікарем, занепалу медичну науку. Ми увіпхнули радянську медичну систему в капіталістичну економіку, і всі бояться навіть приступити до її реформи на національному рівні. А це питання здоров’я і життя людей – що може бути важливішим? Ну і я маю велике бажання передати досвід розвитку місцевого самоврядування, який отримав за ці роки роботи у Львові, своєму рідному місту Чернігову»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: