Брати Радковці презентували нову книгу «Таємниці львівських левів» (відео)

Сьогодні, 19 червня, у палаці Сапєг відбулась презентація книжки братів Івана та Петра Радковців «Таємниці львівських левів», повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

«Таємниці львівських левів» – книжка авторських легенд-відомих у Львові екскурсоводів – братів Івана і Петра Радковців.

Читачі довідаються, чому годинники на вежах і Ратуші у Львові показують різний час, як двоє братів шукали на дні львівських ставків скарб свого батька, що сталося зі скупим Мартином та де можна знайти легендарний меч майстра Шварна. А п’єсу «Нездійснені бажання» можна поставити на шкільній сцені, щоб довідатися, чому розсипалися в порох книжки друкаря Олексія.

«Безліч разів ми проводили екскурсії дітям і їм завжди подобається слухати львівські легенди і повчальні історії, адже їх це по-новому зацікавлює Львів. То ж ми вирішили написати книгу про львівські легенди, яка зацікавить не тільки дітей, а й дорослих», - розповіли брати Радковці.

Додамо, що після презентації книги, відбувся благочинний аукціон перших п’яти примірників, який провів ведучий програм на радіо «Львівська хвиля» Олег Михальчук (Доцик).

Зібрані кошти, а їх близько 20 тис. грн., передали волонтерській ініціативі «Львівський Лицар» на закупівлю приладів для допомоги українським воякам.

Зазначимо, що книга «Таємниці львівських левів» поступить в продаж 22 червня, ціна близько 60 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: