Депутати прийняли програму підтримки мешканців Винник, Рудно і Брюхович

На сесії Львівської міської ради депутати проголосували за внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3432 «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова», інформує прес-служба ЛМР.

З метою посилення соціального захисту інвалідів, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, багатодітних родин, інших категорій громадян – мешканців м. Львова, створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, забезпечення функціонування закладів соціального спрямування, міська рада ухвалила доповнення вступу новим абзацом такого змісту: «Дія цієї Програми поширюється також на мешканців, місце проживання яких зареєстроване у м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі, при умові, що у відповідних місцевих бюджетах не передбачено коштів для надання допомог (крім одноразової матеріальної допомоги на виконання депутатських повноважень для мешканців м. Львова), надання пільг з послуг зв’язку та компенсаційних виплат, проведення централізованих заходів соціального спрямування та реалізацію соціально-культурних проектів, надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, муніципальних субсидій, погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, фінансової підтримки громадських організацій інвалідів і ветеранів».

«Прийняття ухвали «Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3432» удосконалить Програму, надасть їй більшої чіткості та прозорості, посилить адресність, підвищить ефективність використання коштів міського бюджету м. Львова, спрямованих на цю мету», - повідомили в управлінні соціального захисту Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: