Табаков заспівав про курортні романи (фото, аудіо, відео)

ПРЕМ`ЄРА ПІСНІ «Ти будеш моєю». На радіостанціях України – новий літній романтичний хіт

Мало хто буде сперечатися з тим, що 100 відсотків відпочивальників їдуть на море зради самого моря. Але є ще мова цифр: за статистикою, 67 відсотків чоловіків та 34 відсотки жінок їдуть на море у пошуку романтичних стосунків. А 38 відсотків подружніх пар знаходять один одного на курортах! Власне, усім відкритим та вільним серцям, усім «мисливцям» за літньою романтикою Павло Табаков і присвячує свою нову пісню «Ти будеш моєю», повідомила Дивись Інфо прес-служба Павла Табакова.

У пісні «Ти будеш моєю» володар титулу «Голос країни» Павло Табаков співає про передчуття нового кохання. Співак не полишає свого романтичного амплуа – і в ці теплі літні дні дає своїм прихильникам «установку» на романтику і позитив!

- Улітку хочеться легкості, хочеться перебувати у стані закоханості, хочеться літати від щастя, - каже Павло Табаков. – Зрештою, коли ж, як не влітку найкращий час для того, щоб знайомитися, закохуватися і навіть спробувати знайти кохання всього свого життя?!

Легка і настроєва пісня Табакова «Ти будеш моєю» має всі шанси стати саунд-треком нових почуттів усіх тих, хто, шукаючи свою другу половинку, цього літа таки знайде її. «Беріть відпустку, пакуйте валізи – і мерщій на пошуки нових романтичних емоцій!» - додає співак.

tabakov1111 tabakov2222 tabakov3333 tabakov4444 tabakov5555

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: