Кузьма, ти вже відкрив очі (відео)

Відома українська співачка Руслана виступила на концерті пам’яті свого близького друга Кузьми Скрябіна. Концерт пам’яті Кузьми зібрав українських співаків вже вдруге, цього разу триб'ют пройшов у Львові. Руслана заспівала пісню-реквієм «Ти ще відкриєш очі», присвячену Кузьмі, яку написала разом зі своїм чоловіком Сашком.

Як поділилась Руслана, вона сподівалась, що цього разу виступати буде трохи легше, оскільки, пройшов деякий час, але за словами співачки, серце так тремтіло, як і раніше:
 
«Щось справжнє, дуже сильне і дуже дороге пішло з мого життя. Я тримаю цього ведмедика і прапор. Саме такого ведмедика (тільки більшого разів в 5) ми поклали Андрію, коли проводжали його в останню путь. Я хочу попросити всіх вас, якщо між вами піде фраза «Андрій був», ніколи не кажіть такого, бо він Є! І завжди буде. Андрій, не вимахуйся, виходь на цю сцену і завжди на ній стій і все життя співай для нас».
 
Руслана звернулась до присутніх, щоб всі дали слово, що за рік зберуться без «понтів» на такий самий концерт на честь легендарного музиканта Андрія Кузьменка.
 
 «Свій виступ я присвятила не лише тому, що Кузьма зробив, а тому, що він ще зробить у майбутньому. Мова не йде за банальну популяризацію його творчості, яка й так, я переконана, існуватиме вічно. Речі, які були закладені між рядками в його словах,  закликали робити світ кращим, – і це те, чому я присвячую свій виступ, щоби допомогти моєму другові Кузьмі зробити в майбутньому те, про що він мріяв. Людям я хочу сказати наступне: Кузьма нічого не боявся, і ви нічого не бійтеся. Відстоюйте таке життя, яке ви собі самі омріяли», – поділилась Руслана.

 

Кузьма, ти вже відкрив очі...Свій виступ я присвятила не лише тому, що Кузьма зробив, а тому, що він ще зробить у майб...

Posted by Ruslana Lyzhychko on 22 червня 2015 р.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: