На Львівщині активізують інформаційну кампанію щодо тарифів на газ для населення

Таке доручення сьогодні дав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час апаратної наради 22 червня, інформує прес-служба ЛОДА.

"Тарифи на газ є одним із найважливіших питань для громадян. Відповідно і рівень соціальної напруги з цього приводу надзвичайно високий. Тому наше завдання – роз'яснити людям усе як воно є", - сказав Олег Синютка.

Керівник Львівщини зазначив, що вдалим прикладом інформування населення, є проведення інформаційної компанії щодо надання субсидій.

"Це дуже добре, що у Львівській області кількість людей, котрим оформлено субсидії, є найбільшою в Україні. Це не означає, що наші люди бідніші, аніж в інших областях. Це означає, що інформаційна компанія щодо надання субсидій проведена якісно", - підсумував очільник ОДА. Нагадаємо, що Львівщина є кращою серед областей України щодо призначення житлових субсидій за новим порядком.

Варто також зазначити, що з метою роз’яснень тарифікації за спожитий газ, ПАТ «Львівгаз» вже найближчими днями планує розпочати виїзні особисті прийоми громадян в селищних радах Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: