На площі Ринок проведуть масове функціональне тренування

28 червня фестиваль екстремальних видів спорту Yarych Street Fest, за підтримки спортивного клубу DODGI, запрошують долучитись до масового інтенсивного тренування, що відбудеться на площі Ринок. Участь у тренуванні безкоштовна, однак потребує попередньої реєстрації. Початок о 12:00, повідомили Дивись Інфо організатори.

"Літо лише розпочалось, а ви уже почуваєте себе стомленими? Бракує драйву та яскравих емоцій? Хочеться зайнятись власним здоров'ям та фігурою, однак не до смаку нудні монотонні вправи? Тоді запрошуємо долучитись до функціонального тренування на площі Ринок. На вас чекає інтенсивне поєднання звичних рухів (біг, стрибки, підйом по сходах, присідання тощо), що розвинуть не лише витривалість і силу, а й спритність і грацію. Буде виснажливо. Буде драйвово. Буде неймовірно!", - розповів організатор фестивалю Іван Попович.

Участь у тренуванні безкоштовна, однак потребує попередньої реєстрації за тел. 063 309 07 11, 063 727 03 17, 098 847 73 80, або за посиланням https://vk.com/fitness_na_rynku

Довідка

«Yarych street fest» - це фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту. Цього року фестиваль відбуватиметься на трьох основних локаціях: площа перед Оперним театром, площа перед пам'ятником Тарасу Шевченку та на території оновленого скейт-парку, що біля Порохової вежі. В програмі - встановлення рекорду України на найбільший герб, чемпіонат з вуличного баскетболу, туристичне орієнтування, окрема дитяча зона, хаскі, паркур, воркаут, скейти, ролики та багато іншого.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: