Наш обов'язок - допомогти сім'ям загиблих в АТО і демобілізованим, - Синютка

У понеділок, 22 червня, під час апаратної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка висловив незадоволення роботою соціальних служб щодо сімей, члени яких загинули під час проведення Антитерористичної операції на сході України, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛОДА.

“На Львівщині налічується 173 таких сім'ї, однак 18 з них не підтвердили контактів з соціальними працівниками. Такі факти зафіксовано у місті Львові, Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Стрийському районі та Трускавці, - наголосив Олег Синютка. - Це неприпустимо. Кожна з цих сімей повинна мати належну увагу. Люди стикаються з проблемами щодо можливості отримання земельної ділянки, виплати грошової допомоги, оздоровлення дітей та ін.”.

Не повинні мати проблем і демобілізовані військовослужбовці. “Не усі проблеми ми можемо вирішити, але запитати і з'ясувати, що їм на сьогодні потрібно, або чим ми можемо допомогти — це наш обов'язок.”

Керівник області дав доручення департаменту соціального захисту населення ЛОДА та Львівському обласному центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді перевірити роботу соціальних працівників в усіх районах, щоб в подальшому кожна сім'я мала належну підтримку та увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: